Mamos dienos išvakarės Salų dvaro kultūros ir laisvalaikio rezidencijoje

Gegužės 4 d., Mamos dienos išvakarėse, Salų dvaras organizuoja ypatingą renginį šeimos moterims – mamas, dukras ir močiutes. Šventėje skambės gyva muzika, o koncerto metu Evelina Sašenko atliks Edith Piaf dainas, nukeldama klausytojus į romantinį Montmartro rajoną. Renginio metu taip pat bus galima mėgautis prancūziškos virtuvės patiekalais. Ypatinga šios šventės dalis – mados šou, kurio metu mamos, dukros ir močiutės turės galimybę žengti podiumu, pristatant „Lapės“ butiko naujausią vasaros drabužių kolekciją. Renginys skirtas pabrėžti moteriškumo ir šeimos ryšių svarbą, skatinti moteris pasipuošti ir džiaugtis mada kartu. Registracija į šou yra nemokama, o paties renginio bei vakarienės kaina – 65 eurai.

3 min. skaitymo

Gegužės 4 d., Mamos dienos išvakarėse, Salų dvaro kultūros ir laisvalaikio rezidencija kviečia mamas, dukras ir jų močiutes į ypatingą renginį:

Gyva muzika

Šio vakaro metu vyks dainininkės Evelinos Sašenko koncertas su gyva muzika (Paulius Zdanavičius – fortepijonas, Nerijus Bakula – akordeonas)
Koncerto metu Edith Piaf dainos nukels klausytojus į spalvingąjį Montmartrą, jaukias kavines ir slaptas įsimylėjėlių vietas. Muzika užburs reginiais ir kvapais, pažadins jausmus. Akimirkai pagauta nepažįstamojo šypsena – naujos istorijos , o gatves šurmulys – naujos melodijos pradžia. Daina nuneš klausytoją ten, kur jis gal net nesvajojo apsilankyti, privers nusišypsoti ar susimąstyti.
Kaip teigia pati atlikėja jos meilė – jausmingos dainos iš Edith Piaf repertuaro: „Daina – mano gyvenimas, todėl esu laiminga galėdama dainuoti ir dovanoti tą džiaugsmą kitiems. Chanson’ų kalba yra tokia muzikali, šilta – ja galiu išreikšti savo mintis, jausmus, norus.“ – sako dainininkė E. Sašenko.
Garsiose chanson’ ų melodijose plazda elegantiško ir kvapnaus Paryžiaus dvasia, jaudindama širdį nuostabiomis meilės istorijomis ir nuskraidindama sielą į prancūziškų romanų pasaulį…

Užburs prancūžiškos virtuvės skoniai

Vakaro metu bus galima išgirsti ne tik prancūziškas melodijas, bet ir skoniais nusikelti į gausią Prancūzijos virtuvę. Susirinkusiųjų lauks 3 dalių prancūziška vakarienė, paruošta Salų dvaro virtuvėje.

Kviečia žengti podiumu

Dar vienas reginys – partnerių „Lapė“ drabužių butiko madų šou, kuriame kviečiame registruotis mamas, dukras ir močiutes, kurios turės progą išbandyti save modelio amplua.
Kaip teigia „Lapės” butiko kolektyvas, moterys galės pristatyti savo naujausią vasaros drabužių kolekciją: „Atraskite stilingus ir elegantiškus drabužius, kurie privers Jus jaustis ypatingai ir išskirtinai. Ši kolekcija sukurta mylėti ir būti mylimai, todėl kiekvienas modelis yra ne tik madingas, bet ir įkvėptas moteriškumo bei švelnumo.“ – pasakojo kolektyvas.
Laukiamos visos moterys, kurias sieja giminiškas ryšys. Gal tai mama ir dukra ar močiutė su anūke. Gal dvi seserys pasiryš žengti dvaro menėje?

Mada suburia. Idėjos sumanytoja Birutė Dapkienė teigia, jog mamos diena turi suburti, o tą gali paskatinti mada: „Tikriausiai ne vienas turime palėpėj spintą, kurioje slepiasi stebuklinga mamos suknelė. (juokiasi) Manau, kad šis renginys paskatins šeimos moteris drąsiau puoštis ir derinti savo drabužius. Juk ne drabužiai puošia žmogų, o pačios moterys“.
Modeliavimas nemokamas. Žygiuoti podiumu ypatingų reikalavimų nėra: „Lapės“ drabužių butiko asortimentas gausus: nuo 36 iki 50 dydžio, tad merginos nuo 14  m. gali drąsiai žengti šalia mamos ar močiutės, o galvojančias, jog gali nepavykti, žada pamokyti.
Registruotis nemokamai žengti podiumu kviečiame iki gegužės 1 dienos.

Pačio renginio ir vakarienės kaina: 65 Eur.

Registracija: +370 605 57502
El. paštas: info@saludvaras.lt

Pasidalink šiuo turiniu